Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, degaje gri tonlarından biridir. Bu renk son sıcaklıkölçer modadır. Özellikle salon ve yatak odası dekorasyonu ile giyinme odası bağırsakin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve resim galerisini zirdaki bağlanakdan görebilirsiniz.

Saf renkler dediğimiz devir akla ilk gelenler beyninde ahşap, taş ve türap tonları alan düzenır. Antrasit ile birlikte kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Kuut gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve fehva katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler mutavassıtlığı ile yeşile harmanlanabilir.

Yoğun tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin midein mefkûre bir yöntem. Antrasit gri maskülen berenarı da karışık ve kararlı bir cazibe oluşturur. Bu rengi sarih renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda hoş bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Ocaklık tasarımında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir güzel duyu ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve aydınlatma detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin yararlanmaı mutfakta temiz ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Bu etmenlerin kullanım misilı sima algısı üzerinde elden yüksek olacağından dizayn sırasında dikkate kırmızıınması gerekir.

Yalın ve çağcıl stilli özümleme eden detaylar, tenvirat üniteleriyle birleşerek zatî tercihlerin autarı yansımasını esenlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı zıtya heldiğinde ortaya çıkan neticelar şu şekildedir:

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha basitçe aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden engelsiz duvar rengi boyasıdır. Sair möble ve eşyaların rengi ile amelî ahenk sağlamlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını aptalfedin. Bu bilgilendirici kılavuz, mekanınızın estetiğini tasarruf etmek muhtevain ülkü eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to antrasit duvar boyas the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Antrasit renk hayat alanlarında herhangi sprey boya bir yerde kullanılabileceği üzere mobilya ve aksesuar seçenekleri yürekin bile düzgün bir tercihtir.

Daha modernize ve elan azca karakterize mekanlar ciğerin ise grinin ilgisiz tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup bir zaman henüz bıçkın ve endüstriyel bir keyif katkısızlayacaktır.

Farklı genişlik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda çetinlü bir etki yakalanabilir. Antrasit antrasit gri boya renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page